tiistai 8. marraskuuta 2016

Tänään aloitin työt klo 7.00, jotta ehdimme valmistaa vohveleita aamupalalle. Vohvelit olivat hyviä ja ehkä he tekevät niitä aamiaiselle kerran viikossa. Päivän aikana teimme myös esivalmisteluja pizzakastikkeelle ja pasta pologneeselle. Oli kiva huomata, että kokki Regina oli ottanut käyttöön pöytien pesun, käsien pesun, munakkaiden esivalmistelut, pizzakastikkeen esivalmistelut itsenäisesti. Myös astioiden pesijät olivat ottaneet käyttöön keksimäni leikkuulautojen kuivaustelineen. Nykyään ne laitetaan lankakorin väliköihin kuivumaan ilmavasti, eikä lattiaa vasten. Lattianpesu tapahtuu nyt myös mopilla eikä lattiapyyhkeellä kuten ennen.

Henkilöstömäärä keittiöllä on seuraavanlainen. Aamulla klo 5aloittaa kaksi tiskaria ja he laittavat aamupala tarvikkeet esille. Klo 7.00 tulee kokki töihin ja hän valmistaa erilaisia aamiasmunia tilauksesta. Joskus kokkeja tulee myös hiljaisen aikaan kaksi. Klo 11.00 tiskaria lähtee kotiin ja he tulevat takaisin iltasella. Kokit tekevät aamiaisen jälkeen kauppalistat ja tavarat käy ostamassa varastonhoitaja. Tämän jälkeen kokit siivoavat keittiötä ja valmistavat lounastilauksia, joita tulee näin hiljaiseen aikaan noin 5 kpl. Kokkien työvuoro päättyy klo 15 ja saamaan aikaan tulee iltavuoroon kokki ja hän työskentelee klo 21.30 asti. Iltavuorossa on koki. Lisäksi kaksi tiskaria. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti